08 Dec 2023 20:00 - 08 Dec 2023 22:00
Vie.

Dansa - Quimera | Art en Moviment (Menorca)

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
8-12
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

«Quimera és una composició coreogràfica de dansa contemporània que em marca personalment perquè, des que record, la cerca ha estat una constant», diu Aurore Gracient.


«Quimera és una composició coreogràfica de dansa contemporània que em marca personalment perquè, des que record, la cerca ha estat una constant», diu Aurore Gracient. Una idea que dones per certa; encara que probablement impossible, et pot portar a llocs, que ja en si, serien utopies i/o quimeres, de no haver-los habitat.

La dansa contemporània, cada vegada més críptica i abstracta, és una de les disciplines dins de les arts, que difícilment pot ser explicada, en aquest cas l'objectiu és fer sentir al públic, portar-los de viatge per si mateixos, pel tangible i no; i permetre'ns sentir des dels cossos en moviment, la música, les llums, que conflueixen en un acte de fe, una quimera.

Públic: espectacle per a tots els públics Durada: 45 min Idioma: sense text


FITXA ARTÍSTICA I

ntèrprets Cia Art en Moviment: Rosa Ribas, Aurore Gracient, Doryan Suárez

Música Gregoire Auger, Jaume Sisa, Kaze J.Abecia y Toni Anzis, Karmento y Vicente Navarro, George Winston, Yiruma, Alberto Iglesias, Armand Amar.


Direcció coreogràfica Doryan Suárez


Descargas
Categorías
Teatro Danza Música / Conciertos
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Teatre des Born
Plaça des Born, 20, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, Espanya
CIUTADELLA DE MENORCA
Observaciones
Cómo Llegar