20 Oct 2023 18:00 - 20 Jan 2024 20:00
Lun. Mar. Mie. Jue. Vie. Sab.

Exposición - Nuria Román: "CONCILIAR. La aguja de la giganta" (Menorca)

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
0
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

L’exposició ‘’Conciliar, La Aguja de la Giganta’’ de l’artista Núria Román. Es trobarà oberta al públic fins dia 20 de gener de 2024.

L’exposició CONCILIAR té com a principal objectiu recuperar l’esperit del projecte Latitud 40º, una intervenció artística d’abast global consistent en instal·lar agulles de cosir de grans dimensions a diferents ubicacions que es troben a la latitud 40º.

Després de dotze anys, ‘’La Aguja de la Giganta’’, la primera escultura d’aquest projecte, es va situar a Montgofra. Es tractava d’un dels exemples de land art a Menorca, un tipus d’art que es dona arreu, especialment a Europa i els Estats Units, i que promou la reflexió sobre les relacions entre els individus, el paisatge i la natura.

L’obra, de 3,80 metres i feta d’un tronc dut pel mar i una estructura de ferro, es podrà veure a l’exposició juntament amb altres “agulles”, tant escultures com pintures. Un panell explicatiu permetrà conèixer millor el recorregut del projecte L atitud 40º i les seves derivades.


Descargas
Categorías
Cultura / Arte Museos y monumentos Pintura, escultura, arte y exposiciones
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Capella de Gràcia
Carrer des Coll des Palmer, 2, 07730 Alaior, Illes Balears
ALAIOR
Observaciones
Cómo Llegar