04 Jan 2022 19:30 - 04 Jan 2022 20:45
Mar.

Jorra i Gomorra presenta Vellut i purpurina.

Organiza / Publica:
Gestor09_profile_picture
Gestor09
Precio Entrada
10
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

Jorra i Gomorra presenta Vellut i purpurina. Al Teatre de Manacor

Propera sessió el 04 gener

  •  Inici | 19:30
  •  Dura | 70 min.
  •  Teatre de Manacor
  •  Sala Major

 En escena el 04 gener

Jorra Santiago torna a enlluernar amb 'Vellut i purpurina' (Bubota Discos, 2020), un segon disc desacomplexat com mai. El manacorí ha gravat amb banda i sense, so elèctric i electrònic, i s'empodera mandrejant com només ell sap fer. On no mandrejarà segur és dalt de l'escenari.


Vellut i purpurina segueix l'empremta de l'anterior disc de Jorra i Gomorra, 'A Manacor' (Bubota, 2018), però duit a l'extrem. És un àlbum heterogeni i iconoclasta que ha estat gravat, en part, a casa del vocalista, que retorna als mètodes dels primers treballs i a la llibertat que suposa poder enregistrar la meitat dels temes tot sol a casa.


A nivell d'estil, la banda vira cap a sonoritats més modernes, fruit de les petites fites que es proposa Jorra: "Per fer cançons intent agafar una referència o imitar el so d'algun artista que m’agrada. I com que sempre em surten les coses malament, al final, curiosament, intentant imitar és quan després surt la meva personalitat", explica el músic. Per apropar-se a l'electrònica, l'artista confessa que s'ha inspirat amb El Petit de Cal Eril i Ferran Palau.


Precisament una de les grans novetats del disc, com assegura el propi Santiago, és l'exploració en tots els àmbits. Entre ells, també hi és jugar amb la primera i la segona persona en les lletres i, d'aquesta manera, "invisibilitzar el tema dels gèneres separats", relata el cantant. "Ha estat una bona manera d'universalitzar el missatge", assegura.

Descargas
Categorías
Cultura / Arte Música / Conciertos
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Lugar (sitio llamado comúnmente)
Av. Parc, s/n, 07500 Manacor, Illes Balears, España
MANACOR
Teatre de Manacor
Cómo Llegar