13 Nov 2023 10:30 - 31 Dec 2025 21:30
Mar. Mie. Jue. Vie. Sab.

Sala d'exposicions el Roser - antiga Església del Roser (Menorca)

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
0
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

Aquesta església es va construir al mateix lloc on n’hi havia una altra dedicada a Nostra Senyora de la Rosa, aixecada entre les acaballes del segle XV i el començament del XVI. L’edifici actual es va edificar al final del segle XVII i no es va concloure fins al 1750.


És una obra atribuïda a la família de mestres de cases Amorós, constructors dels pocs edificis de Menorca d’estil barroc del segle XVIII, i emparentada amb la capella de les Ànimes de la catedral de Menorca i la façana de la casa senyorial de Can Saura (actual seu del Museu de Ciutadella).


És una església de nau única, amb capelles laterals, voltes d’aresta i creuer obert amb cúpula i llanternó. Presenta una de les façanes de major qualitat arquitectònica de l’illa. Des de 1809 és de propietat municipal i es destina a sala d’exposicions.


Dins el nou concepte de Can Saura, Museu de Ciutadella, a més d’espai per a exposicions relacionades amb el món de l’art, aquesta sala es configura com un segon espai de difusió del Museu, on la institució pot dur a terme exposicions de caràcter temporal relacionades amb el seu fons.

Horari

  • De dimarts a dissabte
  • Matí: de 10:30 a 13:30 h
  • Capvespre: de 18 a 21:30 h
  • Diumenges i dilluns tancat.


Descargas
Categorías
Cultura / Arte Museos y monumentos Ruta cultural
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Sala d'exposicions el Roser
C/ Roser, 1, Ciutadella de Menorca
CIUTADELLA DE MENORCA
Observaciones
Cómo Llegar