05 Dec 2023 20:00 - 05 Dec 2023 22:00
Mar.

Teatre - El cos més bonic que s'haurà trobat mai (Menorca)

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
7-15
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

Pere Arquillué protagonitza aquest monòleg a set veus sobre un petit poble, els seus habitants i els seus secrets. El cos d’un jove de disset anys, apareix mort, vestit únicament amb un banyador vermell i unes vambes d’esport al mig d’un camp de farratge. La troballa d’aquest cadàver inicia aquest text per un únic intèrpret, on a través de diverses veus, com si es tractés d’un ritual d’exorcisme, ens endinsarem en aquest fet i el bellíssim paisatge rural d’un petit poble on, aparentment, mai passa res. Coneixerem alguns dels seus habitants, els secrets que s’hi amaguen i, sobretot, la figura del seu pare, en Ramis, que va morir fa una dècada i esdevé una peça crucial en aquest Rashomon.


El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc va rebre el passat 2020 el XLV Premi Born. Josep Maria Miró es converteix en el primer autor que obté en tres ocasions el prestigiós guardó creat el 1970. El 2009 va rebre’l per La dona que perdia tots els avions i el 2011 per El principi d’Arquimedes. L’obra forma part del Tríptic de l’epifania integrat per tres textos per un únic intèrpret.


● Premi de la Crítica a millor text (Josep Maria Miró)

● Premi de la Crítica a millor actor principal (Pere Arquillué)

● Premi Nacional de Literatura Dramática (Josep Maria Miró)


Públic: edat recomanada a partir de 14 anys Durada: 1 h 45 min Idioma: català Preu: de 7 fins a 15 €


FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Josep Maria Miró Direcció, disseny de llums, escenografia i composició musical: Xavier Albertí Ajudant de direcció: Roger Vila Intèrpret: Pere Arquillué Cap tècnic i tècnic de llums: Toni Ubach Tècnic de so: Uriel Ireland Músics: Sergi Llopart i Quirze Egea Producció executiva i regidoria: Nuri Santaló / Marta Colell Direcció de producció: Josep Domènech Producció: Temporada Alta Coproducció amb Teatre Romea


Descargas
Categorías
Otros cultura y arte Cultura / Arte Teatro
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Teatre des Born
Plaça des Born, 20, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, Espanya
CIUTADELLA DE MENORCA
Observaciones
Cómo Llegar