22 Dec 2023 20:30 - 22 Dec 2023 22:30
Vie.

The Other Side: A Pink Floyd Live Experience (Menorca)

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
10-25
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

The Other Side és el millor tribut a Pink Floyd del país. Els més de 10 anys a sobre dels escenaris i les diverses gires els avalen. Un espectacle de llums, làsers i so que no deixa indiferent a ningú.


The Other Side és el millor tribut a Pink Floyd del país. Els més de 10 anys a sobre dels escenaris i les diverses gires els avalen. Un espectacle de llums, làsers i so que no deixa indiferent a ningú. Durant més de dues hores reviuràs la sensació de veure i sentir una de les bandes de rock psicodèlic i simfònic més influents de la història. La banda sorprèn amb una acurada selecció de temes en què els grans èxits del quartet britànic conviuen en total harmonia.

Sobre l’escenari hi ha un total de 8 músics que aconsegueixen recrear fins al més petit detall, l’atmosfera, el so i la imatge gràfica dels famosos concerts de la banda liderada per Roger Waters i David Gilmour. The Other Side: A Pink Floyd Live Experience et transportarà a l’univers floydià amb una posada en escena que fins i tot inclou la icònica pantalla circular que els Pink Floyd feien servir a les seves gires. Un concert molt potent i, en definitiva, una experiència que cap amant del bon rock no s’ha de perdre. 


Públic: Espectacle recomanat a partir de 12 anys Durada: 120 min Preu: de 15 fins a 25 €


FITXA ARTÍSTICA

Pere Moll bateria Marc Bosch saxo Toni Olmedo baix Judith Uris veus Johana Marea veus Simó Bosch guitarra, veus Pedro Sánchez guitarra, veu Shanti Gordi teclats, veu


Descargas
Categorías
Teatro Música / Conciertos Música / Baile / Noche
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Teatre des Born
Plaça des Born, 20, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, Espanya
CIUTADELLA DE MENORCA
Observaciones
Cómo Llegar