10 Nov 2022 21:00 - 10 Nov 2022 22:30
Jue.

BILL EVANS, NIELS LAN DOKY, DARRYL JONES & HARVEY MASON JAZZ/TAKES SUPERGROUP

Organiza / Publica:
Gestor02_profile_picture
Gestor02
Precio Entrada
22-30
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

BILL EVANS, NIELS LAN DOKY, DARRYL JONES & HARVEY MASON

JAZZ/TAKES SUPERGROUP

+ Big Band del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears

10 de novembre 2022 · 21:00H – Auditori del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears


Jazz/Takes Supergroup és una superbanda formada per 4 noms molt importants a nivell mundial: Bill Evans, Niels Lan Doky, Darryl Jones & Harvey Mason

Aquesta tardor de 2022, el Col·lectiu de Jazz Internacional Niels Lan Doky estrena el seu nou projecte titulat el SUPERGRUP JAZZ/TAKES. Quatre músics llegendaris s’embarcaran en un viatge musical basat en un dels conceptes més exitosos de la sèrie de concerts Jazz/Takes. 

Tot i que la tasca creativa de Jazz/Takes és complexa, el concepte és simple: interpretar els cànons dels gèneres ben establerts de la música contemporània a través de la lent del jazz. El SUPERGRUP JAZZ/TAKES toca una barreja de les seves pròpies composicions originals i interpretacions de jazz de cançons emblemàtiques de gèneres com ara 90s Grunge (Pearl Jam, Soundgarden, Alice In Chains, Nirvana, Soundgarden), 70s Disco (Chic, Abba, Sister Sledge), French Electronic (David Guetta), Heavy Metal (Metallica), 90s Hip Hop (Nas, Notorious B.I.G., A Tribe Called Quest), 70s NY Post Punk (Television, Patti Smith, The Ramones), 80s UK New Wave (New Order) i més. 

Ara, per primera vegada, el SUPERGRUP JAZZ/TAKES portarà aquest projecte a Mallorca. 


Big Band del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, dirigida per Toni Cuenca

FORMACIÓ ARTÍSTICA BALEAR

Mallorca

La Big Band del CSMIB, formació de gran format dedicada a la música jazz

La Big Band del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears us convida a un viatge en el temps i gaudir de la música alegre i vital que, tot i el pas dels anys, continua impactant i sorprenent com ho feia en el passat.

El Conservatori Superior de Música dels Illes Balears és una institució pública dedicada a l’estudi i la difusió de la cultura musical. Composició, interpretació (clàssica i jazz), musicologia i pedagogia són les especialitats que se poden cursar en aquest centre. Aquests estudis són equivalents, amb caràcter general, als graus universitaris.

Un dels aspectes més atractius per a l’alumnat del Conservatori és l’oportunitat de viure l’experiència de formar part de l’Orquestra Simfònica del CSMIB. Durant aquests períodes acadèmics, els estudiants, sota la batuta de directors de reconegut prestigi nacional i internacional, aborden les grans obres del repertori simfònic i cambrístic. Tots els stages acaben amb un concert on el alumnes comparteixen escenari amb directors i solistes de rellevant trajectòria. El departament de Jazz i Música Moderna també compta amb els seus propis stages, on la Big Band del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears és la gran protagonista. 

Descargas
Categorías
Música / Conciertos Jazz, soul y blues
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Trui Teatre
Camí de Son Rapinya, 29, 07013 Palma, Illes Balears, España
PALMA
Observaciones
Cómo Llegar