20 May 2023 19:30 - 20 May 2023 21:00
Sab.

CÍA. D''CLICK presenta LATAS

Organiza / Publica:
Gestor09_profile_picture
Gestor09
Precio Entrada
15
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

Informacion del evento:

LATAS és un espectacle de circ que es construeix a partir de lâ¿¿acció i el present. Un equilibri entre l'esperit animal i l'humà, una dansa entre la inutilitat i la bellesa. Tres personatges construeixen i destrueixen el present, sense més objectiu que desafiar l'avorriment. Es coneixen tant que no necessiten parlar. Habiten un món on alguna cosa va passar, però no sabem què. Recerquen dins de les llandes una invitació al joc sense més ni més, indiferents a qualsevol pensament.

LATAS és compromís físic sense límits, de sentiments vertaders, sense mentides ni embuts; les proeses són fantàstiques, les idees inèdites i les errades entre catastròfiques i agradables. Moments de felicitat compartida, amb un peu en aquest món, i un altre en un món sense temps.

Fitxa artística: Idea, producció i interpretació: Ana Castrillo, Hugues Gauthier i Javier Gracia Direcció artística: Florent Bergal Creació ambient sonor: Nieves Arilla Suport coreogràfic: Diego Sinniger Ullada exterior actoral: Alfonso Pablo Disseny dâ¿¿Il·luminació: Tatoño Perales Tècnic de so i il·luminació: Roberto Gregorio Vestuari: Pep4

Descargas
Categorías
Teatro
Información del evento
Sitio web
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Teatre Arniches
Teatre Arniches
ALICANTE/ALACANT
Observaciones
Cómo Llegar