12 Nov 2023 18:00 - 12 Nov 2023 19:00
Dom.

Cicle constel·lacions: concert I SOLISTES DE L’ORQUESTRA DEL LICEU

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
0-100
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

Un viatge pel virtuosisme de la viola

En aquest programa presentem els dos solistes de viola de la nostra orquestra: Alejandro Garrido i Albert Coronado. Sota la direcció musical de Dani Espasa, viatjarem pel virtuosisme de la viola, des de l'últim dels concerts bachians de Brandenburg, el número 6, escrit per a dos violes solistes i orquestra de cambra, fins al referent modern d'aquests concerts, els Kammermusik del seu compatriota modern Paul Hindemith, en aquesta ocasió amb el número 5, per a viola solista. 


A mig camí el concert clàssic de l'austríac Franz Anton Hoffmeister, compositor que tan brillantment va escriure per a aquest instrument. 

Cicle Constel·lacions

Aquesta temporada encetem un nou cicle d'orquestres de cambra amb l'objectiu de presentar al nostre públic els músics de l'orquestra en el paper de solistes, que els conegueu en aquesta faceta virtuosa i els hi poseu cara en aquesta mostra del seu Art. 

L'anomenem Constel·lacions, com a configuració d'estrelles en el firmament musical, alhora que ens connecta amb les portes d'entrada del Teatre. 

Per aquesta primera entrega, us proposem conèixer els noms i les cares de quatre virtuosos d'instruments no gaire freqüents com a solistes en el món del concert, com són la viola i el contrabaix. També gaudirem de nou de la qualitat de l'excel·lent LiceuBrass ensemble. 

Descargas
Categorías
Teatro Opera, zarzuela y clásica Noche / Espectáculos
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Gran teatre del Liceu
La Rambla, 51-59 (08002 Barcelona)
BARCELONA
Observaciones
Cómo Llegar