24 Apr 2024 19:30 - 24 Apr 2024 21:30
Mie.

Cicle constel·lacions: concert III SOLISTES DE L’ORQUESTRA DEL LICEU

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
0-100
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

VENDA PREFERENT

12 de juny (10h)

VENDA GENERAL

19 de juny (10h)Tres obres que fan gala de les possibilitats expressives del contrabaix

En el tercer programa del cicle que neix en aquesta temporada, tindrem el plaer de poder escoltar els solistes de contrabaix de la nostra orquestra, dos dels millors virtuosos d'aquest instrument: Joaquín Arrabal i João Seara. 

En un programa dirigit per Francesc Prat, músic molt estimat a la casa, que es retroba amb el Teatre en el qual va exercir de director assistent en els seus anys adolescents, assaborirem tres obres que fan gala de les possibilitats expressives d'un instrument del qual es desconeix la seva vessant solística. 

Els cèlebres concerts de Vanhal i la sonata "Arpeggione" de Schubert, punts culminants de la música vienesa del primer Romanticisme, juntament amb el concert per a dos contrabaixos del compositor italià Bottesini, seran el programa perfecte per poder conèixer de la millor manera les immenses possibilitats d'aquest bellíssim instrument. 

Cicle Constel·lacions

Aquesta temporada encetem un nou cicle d'orquestres de cambra amb l'objectiu de presentar al nostre públic els músics de l'orquestra en el paper de solistes, que els conegueu en aquesta faceta virtuosa i els hi poseu cara en aquesta mostra del seu Art. 

L'anomenem Constel·lacions, com a configuració d'estrelles en el firmament musical, alhora que ens connecta amb les portes d'entrada del Teatre.

Descargas
Categorías
Teatro Opera, zarzuela y clásica Noche / Espectáculos
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Gran teatre del Liceu
La Rambla, 51-59 (08002 Barcelona)
BARCELONA
Observaciones
Cómo Llegar