24 Mar 2024 18:00 - 24 Mar 2024 20:00
Dom.

Coralina, la serventa amorosa La Perla 29

Organiza / Publica:
Gestor02_profile_picture
Gestor02
Precio Entrada
24
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

Coralina, la serventa amorosa

La Perla 29

Auditori de Manacor

23 i 24 de març


 


Coralina és la serventa de la mansió d’Ottavio, on va néixer i va ser criada “com una filla” al costat de l’hereu, el jove Florindo. Però ara el senyor Ottavio ha enviudat en una edat avançada i s’ha tornat a casar amb Beatrice, que mou tots els fils amb astúcia per tal que el seu propi fill, Lelio, sigui el destinatari de l’herència del vell. Ha aconseguit desterrar el jove Florindo de ca seva i Coralina, degradada a la condició de serventa d’últim nivell, ha decidit seguir-lo. Sobreviuen gairebé com a captaires amb la miserable pensió que els passa l’encegat senyor Ottavio. Però Coralina és lúcida i tossuda, i es fixarà com a missió restaurar la bona posició de Florindo davant del seu pare i recobrar el seu patrimoni.

Així comença un teixit enredat d’estratègies i complicacions que desencadenarà fervors amorosos, pactes amb notaris, complots entre el servei i molts objectius entrecreuats en una història apassionada que convertirà l'Auditori en una festa... i en un gran embolic.


Text: Carlo Goldoni

Direcció: Oriol Broggi

Treball de text: Ramon Vila

Intèrprets: Mireia Aixalà, Joan Arqué Solà, Xavier Boada, Rosa Gamiz, Clara de Ramon, Xavier Ruano, Sergi Torrecilla, Ireneu Tranis, Ramon Vila i Jaume Viñas


Durada: 2 hores i 20 min. (sense entreacte)

Preu: 24 €

Inici de venda d'entrades: a partir de dia 4 de gener

Descargas
Categorías
Teatro
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Auditori de Manacor
Passeig del Ferrocarril, s/n, 07500 Manacor, Illes Balears, España
MANACOR
Observaciones
Cómo Llegar