13 Apr 2024 20:00 - 13 Apr 2024 22:00
Sab.

EL GRAN SHOW, EL MUSICAL

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
15-22
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

25 artistes, ballarins, cantants i actors amb una posada en escena original i sorprenent. 10 cantants en directe interpretant cadascun dels temes musicals adaptats a l'espanyol.


Els Estats Units, segle XIX. P.T. Barnum acaba de perdre el seu treball d'oficinista perquè l'empresa per a la qual treballava s'ha anat a la fallida. Desitjós d'oferir a la seua esposa Charity i a les seues dues filles la vida que sempre els havia promés, Barnum s'embarca en un projecte colossal: crear un gran i sorprenent espectacle circense. Per a això, aquest inventor del xou bussines buscarà artistes únics, des de ballarins, a dones barbudes, tatuats, alts... i tota classe de xous imaginatius. El seu lema: per a fer una cosa nova cal fer una cosa poc convencional.


El gran xou és un musical que celebra el naixement del xou business i compte la història de P.T. Barnum, un visionari showman i empresari circense que va sorgir del no-res per a crear un espectacle que es va convertir en una sensació mundial i que va ser conegut com "El major espectacle en la Terra".


Tot això amb veu en directe i coreografies fascinants sota la direcció de la professional Miriam Forte.

Descargas
Categorías
Teatro Musicales Otros espectáculos
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Auditori La Vall d'Uixó
Polígono la Moleta, 1, 12600 la Vall d'Uixó, Castellón
VALL D'UIXO (LA)
Observaciones
Cómo Llegar