17 May 2023 17:30 - 31 Dec 2025 21:00
Lun. Mar. Mie. Jue. Vie. Sab. Dom.

"Gourmetbus" Itinerari turístic i gastronòmic

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
76-95
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

De la fusió de dos serveis, un recorregut panoràmic i la degustació d'un sopar d'alta gastronomia, neix un nou concepte de turisme. D'aquesta manera, es crea el Gourmet Bus.

El Gourmet Bus ofereix un sopar degustació servit a bord per un emblemàtic restaurador de la ciutat, Carles Gaig.

Iniciarà i acabarà el trajecte a l´oficina de Julià Travel de Barcelona (Ronda Universitat, 5) recorrerà durant tres hores els punts més emblemàtics de Barcelona, com ara la Casa Batlló, la Pedrera, la Torre Agbar, l´Arc del Triomf, el Port Olímpic, la Barceloneta, la Plaça Espanya, Montjuïc, la Catedral i la Plaça Catalunya, entre d´altres.La parada gastrónòmica, d'aproximadament una hora, es farà a la Zona del Mirador de Monjuïc, enfront de l'antic Hotel Miramar

Serveis:Cada client disposa d'una tauleta iPad, on trobarà la informació necessària de l'activitat en onze idiomes diferents i tindrà accés a les imatges de les càmeres del bus, com també a altres entreteniments.L'autobús està dotat amb càmeres davanteres i posteriors que ofereixen imatges en tots dos sentits de la ruta.

A la part superior de l'autobus, hi ha 11 taules amb capacitat per a 30 persones.A la part inferior hi ha la cuina, els serveis i una taula més amb capacitat per a quatre persones accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Descargas
Categorías
Cultura / Arte Restauración / Gastronomía Ruta cultural
Información del evento
902 024 443
Whasapp
Aforo:
Ronda Universitaria
Rda Universitat, 5
BARCELONA
Observaciones
Cómo Llegar