25 May 2024 02:00 - 25 May 2024 22:30
Sab. Dom.

iaia, de Mambo Project

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
15
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

Iaia és una experiència teatral que ens transporta al cor dels records a partir del llenguatge escènic documental i multidisciplinari. En aquesta obra, el públic té l'oportunitat d'entrar al menjador de la iaia, un espai carregat d'històries i vivències que es reconstrueixen i prenen vida en temps real.

En el context del confinament per la Covid-19, la relació amb les àvies (iaies nascudes entre els anys 20 i 30) de tot arreu, es va veure interrompuda. Aquesta inesperada situació va donar lloc a les videotrucades recurrents, un nou mitjà que, tot i ser totalment desconegut per a elles, va obrir una finestra virtual cap a la intimitat i la sinceritat. 

Iaia es converteix, així, en una mena de confessionari trans-generacional on els nets i netes tenen l'oportunitat de redescobrir la biografia de les seves iaies. Amb detalls, matisos i incògnites que no havien estat compartits abans, l'obra ofereix una visió commovedora de les vides d'aquestes dones extraordinàries. Tot això, presentat amb la distinció artística i la sensibilitat característiques de la companyia Mambo Project.

Una proposta teatral que uneix generacions i ens recorda la riquesa que podem trobar a la història de les nostres arrels.

Descargas
Categorías
Teatro Humor Noche / Espectáculos
Información del evento
971 219 700
Whasapp
Aforo:
Teatre Principal Inca
Carrer del Teatre, 10 07300 Inca, Illes Balears
INCA
Observaciones
Cómo Llegar