03 Nov 2023 19:30 - 03 Nov 2023 19:30
Vie.

La commedia è (in)finita, al GRAN TEATRE DEL LICEU

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
0-100
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

VENDA PREFERENT

12 de juny (10h)

VENDA GENERAL

19 de juny (10h)Un recorregut per la vida i les aventures artístiques de Carlos Chausson

La commedia è (in)finita és un espectacle amb el qual viatjarem a Zuric, a Nova York, a Madrid, a Nàpols, a les Illes Canàries, a Barcelona, a Viena, a Michigan… I durant el viatge descobrirem, entre altres coses, la intimitat d’un camerino de teatre d’òpera, participarem en un càsting, assistirem a una representació operística, sofrirem una tempesta de neu i compartirem taula en un restaurant. 

 

Guiats per Ramon Gener i acompanyats per les melodies de compositors com ara Tosti, Rossini, Paisiello, Cimarosa, Donizetti, Martín i Soler i molts altres magnífics companys de viatge, recorrerem la vida i les aventures artístiques de Carlos Chausson, baix buf reconegut internacionalment, en un intens, peculiar, sorprenent i molt emotiu recital de comiat. 

 

Per primera vegada, junts en un escenari, Carlos Chausson i Ramon Gener.

Dos perdedors que han triomfat o dos triomfadors que han fracassat? Reunits en un recital aparentment convencional, en el qual s’entremesclen els millors papers operístics de Carlos Chausson amb èxits de la música pop o el musical, aquests dos grans amics despullen la seva ànima davant el públic, conten tot allò que van somiar ser i com la vida els va portar per un altre camí.

Un viatge fascinant ple de sorpreses per als espectadors i d’emocions per als seus protagonistes, sota la guia del director d’escena Joan Font.

Descargas
Categorías
Teatro Opera, zarzuela y clásica Noche / Espectáculos
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Gran teatre del Liceu
La Rambla, 51-59 (08002 Barcelona)
BARCELONA
Observaciones
Cómo Llegar