17 Feb 2024 11:00 - 18 Feb 2024 11:00
Jue. Vie. Sab. Dom.

La nit de Sant Joan, en el Petit Liceu

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
10-15
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

Una coreografia d'Antonio Ruz que connecta amb les nostres tradicions

La producció La nit de Sant Joan (Soirées de Barcelone), segon ballet del compositor Robert Gerhard (1896-1970), amb escenografia de Joan Junyer i argument de Ventura Gassol, va quedar inèdita el 1939 pels avatars de la Guerra Civil. L’obra s’havia creat fruit del furor per la dansa de principis de segle XX, amb el rerefons de la imatge europea d’una Espanya exòtica i de gran èxit que Manuel de Falla havia conquerit en aquest àmbit.

Inspirada en la nit mítica de la festivitat de Sant Joan i en les celebracions de foc del Pirineu català, una música moderna d’aire popular, amb melodies del nostre folklore i ritmes frenètics, descriu danses de torxes, la desfilada de figures màgiques i els moviments eròtics de parelles que, en íntima unió, acaben en casament a l’alba. 

Antonio Ruz, d’una manera simbòlica i creativa, ha volgut impregnar la coreografia d’elements que ens connecten amb les nostres tradicions, com poden ser el simbolisme del foc, la sardana, els castells o les figures del bestiari. 

LOEWE FUNDACIÓN

Benefactor del Cercle de la Dansa

 

Recomanat a partir de 10 anys.

Descargas
Categorías
Infantil / Niños Teatro infantil Opera, zarzuela y clásica
Información del evento
93 485 99 00
Whasapp
Aforo:
Gran teatre del Liceu
La Rambla, 51-59 (08002 Barcelona)
BARCELONA
Observaciones
Cómo Llegar