10 Feb 2024 10:30 - 31 Dec 2026 13:30
Lun. Mar. Mie. Jue. Vie. Sab.

Museu d'Història Militar

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
0
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

El Museu d’Història Militar de Castelló abasta els esdeveniments històric-militars ocorreguts a la província de Castelló, així com aquells esdevinguts en altres llocs més llunyans en els quals els castellonencs van tindre un protagonisme destacat.


El museu, situat en el nord de la ciutat, es troba en l’antic aquarterament del Regiment d’Infanteria Tetuan núm. 14, que ho va ocupar fins a l’estiu de 1995. Aquest edifici, adquirit i rehabilitat per l’Ajuntament de Castelló de la Plana, es va cedir per al seu ús a l’Aula Militar i va ser inaugurat com a museu en 2003.


En ell s’exposen al voltant d’un miler de peces i en els magatzems es conserven altres 4.500.


El recorregut històric-militar de l’exposició comença amb la defensa de la costa castellonenca entre els segles XVI i XIX, passant per tots els conflictes bèl·lics que van comptar amb la participació de castellonenques, fins a arribar a les missions humanitàries i de pau en les quals aquests també van prendre part.


També es troben exposades les unitats militars de les Forces Armades (Armada, Exèrcit de l’Aire i de Terra) que han tingut seu a la nostra ciutat, així com el seu armament, equip i material, i s’ofereix informació sobre personalitats militars de rellevància de la zona i d’aquarteraments a la província castellonenca.

Descargas
Categorías
Cultura / Arte Museos y monumentos Pintura, escultura, arte y exposiciones
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Museo Militar Antiguo Tetuán XIV
Calle Pl Numero 76, 34R, 12006 Castelló de la Plana, Castelló
CASTELLON DE LA PLANA
Observaciones
Cómo Llegar