19 May 2024 20:00 - 19 May 2024 21:30
Jue. Vie. Sab. Dom.

Petites tragèdies, a partir de Pushkin, d’Iguana Teatre

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
15
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

Les passions humanes a partir dels textos d’Aleksandr Pushkin.

Descobreix Petites tragèdies, l'espectacle que ha estat seleccionat per formar part del prestigiós catàleg de PLATEA 2023-2024 i altament recomanat per la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública.

Aquesta obra, amb dramatúrgia i direcció de Pere Fullana, és una adaptació lliure de quatre peces breus d'Aleksandr Pushkin. Submergeix-te a l'Europa occidental al llarg de diferents èpoques, on l'acció de les peces, com "El convidat de pedra", "El cavaller avar", "Mozart i Salieri", i "Faust", teixeixen històries al voltant de les passions humanes: amor, engany, gelosia, avarícia, enveja i ambició. Aquestes manifestacions dramàtiques prenen vida a partir de personatges icònics i universals creats pel geni literari de Pushkin.

Amb un enfocament lúcid, Pushkin realitza un diagnòstic moral de l'Europa del seu temps, establint-se com un veritable precursor del "postmodernisme". A partir d'aquí, la producció d’Iguana Teatre pretén crear una paràbola contemporània, desitjant que el públic relacioni les tragèdies passades amb les que vivim avui dia a l'Europa del segle XXI. 

La crítica ha dit

«Una marató de pur teatre»

Pep Toni Mendiola, Ara Balears. Palma

«Un text meravellós que Iguana Teatre el porta, com tot l'espectacle, de manera genial i emocionant.»

Jordi Garcia, Despatx 22. Girona

Descargas
Categorías
Teatro Otros espectáculos Noche / Espectáculos
Información del evento
971 219 700
Whasapp
Aforo:
Teatre Principal Inca
Carrer del Teatre, 10 07300 Inca, Illes Balears
INCA
Observaciones
Cómo Llegar