23 Mar 2024 10:00 - 15 Jun 2024 20:00
Mar. Mie. Jue. Vie. Sab. Dom.

RECLINAR LA IMATGE, TORÇAR EL GEST

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
0
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

Reclinar la imatge, torçar el gest és un recorregut per tres projectes de l’artista Nicoleta Moise, que es proposa com un lloc d’obertura, un espai-temps per a parar atenció, refl exionar i pensar la imatge i la construcció del cos femení a través de diferents arxius. 


El seu treball retrotrau imatges que ens possibiliten qüestionar-nos els processos d’alterització del cos al llarg de la història, en concret el de les socialitzades com a dones, convidant-nos a pensar el nostre present, però, sobretot, a imaginar-nos altres futurs que siguen possibles. 


Per al EACC Moise presenta tres investigacions: No soc plenament feliç a no ser que estiga ací, al meu país (2016); Nu-mi place numai marea, dar și muntele! (No m’agrada sols el mar, també m’agrada la montanya!) (2014)i s+s=bff , The League of Gorj Women (2020). Estes, guarden relació amb el joc de muntatge i composició de la imatge, la cerca de signifi cació del gest i l’elaboració de nous enunciats a través de processos assatgístics. En elles, es pensa sobre i a través dels cossos constituïts com a femenins, de la seua domesticació i el seu intent per alliberar-se. 


Nicoleta Moise (Bucarest, 1989) és artista, escriptora i periodista. Treballa des de la pràctica arxivística i documental hibridant imatge i text en un fer que recupera, registra i compon relats que han sigut desplaçats. Estes històries les emplaça a través d’una pràctica artística visual que es combina amb altres processos d’investigació. 


  • ARTISTA: Nicoleta Moise
  • CURADORIA: Elena Rocamora / Irene Sánchez / Maria Vidal 
Descargas
Categorías
Cultura / Arte Museos y monumentos Pintura, escultura, arte y exposiciones
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Espai d'Art Contemporani de Castelló
C/ de Prim, s/n, 12003 Castelló de la Plana, Castelló
CASTELLON DE LA PLANA
Observaciones
Cómo Llegar