04 Dec 2023 20:00 - 04 Dec 2023 22:00
Lun.

Rita Payés & Xavi Torres | Alternatilla Jazz Festival (Menorca)

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
7-15
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

Rita Payés i Xavi Torres són dos músics molt actius i amb multitud de projectes en marxa. Per a aquesta cita del festival Alternatilla Jazz han preparat un repertori molt especial compartint la música que més els agrada.


Rita Payés i Xavi Torres són dos músics molt actius i amb multitud de projectes en marxa. Al cap dels anys han anat coincidint en escenaris molt diversos i amb diferents grups, però, després d'una primera estrena a Barcelona, aquesta serà la segona vegada que es trobin sols, a duo, sobre un escenari, amb la llibertat que això comporta.

Per a aquesta cita del festival Alternatilla Jazz han preparat un repertori molt especial compartint la música que més els agrada, amb gran varietat d’estils des de composicions originals, boleros, standards de jazz, del Brasil o fins i tot temes de pop amb anotacions jazzístiques. Navegaran entre moments molt compositius a d’altres de completa i genuïna llibertat, amb la riquesa tímbrica i la profunditat textural que caracteritzen el seu llenguatge musical, creen moments de tensió rítmica contraposats a paisatges delicats i melòdics, fent viatjar al públic des del principi fins al final del concert.

Públic: edat recomanada a partir de 10 anys Durada: 70 min Idioma: sense text Preu: de 7 fins a 15 €

FITXA ARTÍSTICA Rita Payés veu i trombó Xavi Torres piano


Descargas
Categorías
Teatro Música / Conciertos Jazz, soul y blues
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Teatre des Born
Plaça des Born, 20, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, Espanya
CIUTADELLA DE MENORCA
Observaciones
Cómo Llegar