31 May 2024 20:00 - 31 May 2024 21:00
Vie.

STREAMING EXTREM

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
10
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

Companyia: L’antònima

Autoria i direcció: Vicent Tur

Intèrprets: Imma Puerto, Hèctor Bonet, Carol Bonet

Durada: 65 min

Idioma: CAT


L’antònima és una nova companyia professional de teatre eivissenca sorgida en part del grupde de teatre de l'institut d'estudis eivissencs i en part del desaparegut grup l'increat teatre. A l'antònima senten predilecció per la comèdia en quasevol de les seves formes.


'Streaming extrem' és una crítica, des del mirall irònic del teatre i amb un to de comèdia àcida, a les noves formes d’entreteniment individualistes. vivim en una societat cada vegada més enganxada a les pantalles i més dependent de la tecnologia per divertir-se. Una societat on cada vegada la gent se sent més sola. 'Streaming extrem' és una obra per a tots els públics, però aferrada a l'actualitat, així que funcionarà millor com més familiaritzat estigui l'espectador amb les noves tendències d'oci.


Lluïsa i Ramon són la parella més sedentària del món: no es mouen mai de les seues còmodes poltrones, davant de la tele o del mòbil o de les ulleres de realitat augmentada. no parlen amb ningú, excepte amb la dona de fer net. al llarg d’una hora tractaran de convèncer els espectadors que la seva vida és la millor possible. N’estan tan segurs, que són capaços de portar portar la seua forma de viure fins a les darreres conseqüències.

Descargas
Categorías
Cultura / Arte Teatro Noche / Espectáculos
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
TEATRE DEL MAR
Carrer de Llucmajor, 90, Platja de Palma, 07006 Palma, Illes Balears
PALMA
Observaciones
Cómo Llegar