13 Apr 2024 19:00 - 13 Apr 2024 20:30
Sab.

The party Anexa

Organiza / Publica:
Gestor02_profile_picture
Gestor02
Precio Entrada
24
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

The party

Anexa

Auditori de Manacor

dissabte, 13/04/2024 19.00 h


 


Janet ha organitzat una petita festa per celebrar el seu nomenament com a ministra de Sanitat britànica. A l’esdeveniment hi assisteixen la seva amiga April amb el marit, alemany, que s’autodefineix com a remeier espiritual; la professora Martha amb la seva parella, Jinny, un xef de renom; i una companya de feina, Marianne, amb el seu marit, el banquer Tom.

El que comença sent una celebració amistosa acaba de la manera més inesperada a mesura que els convidats revelen sorprenents notícies.

Divertida i deliciosament malvada.

The Party és un exemple d'alta comèdia sense secrets superflus o detalls innecessaris: converses creuades entre amics sobre dilemes vitals que giren entorn de tota mena d'assumptes, des del sistema sanitari a la hipocresia de determinada espècie d'intel•lectuals i progressistes de professió, personatges acomodats que, a l’hora de la veritat, són tot el contrari del que fan veure als altres (i fins i tot a ells mateixos).

L'obra parla de tantes coses que (gairebé) aclapara: de la necessitat d'un bon sistema nacional de salut, de la perillosa dicotomia entre sanitat pública i curanderisme, de la fe religiosa, de l’ateisme, de la mentida dels jocs financers amb uns diners que no són enlloc, dels ideals relacionats amb el cor i les entranyes i no tant amb el cap, de la decència, de la infidelitat, de la contradicció entre idees i actes, de les noves estructures familiars, del masclisme, del feminisme, de la rotunda possibilitat que no tots els homes siguin uns violadors. De la vida... de la nostra vida.


Adaptada i dirigida: Sergi Belbel

Intèrprets: Laura Porta, Biel Duran, Àngels Gonyalons, Montse Guallar, Jordi Díaz, Marta Ribera i Lluís Soler 


Durada: 1 hora i 15 min.

Preu: 24 €

Inici de venda d'entrades: a partir de dia 4 de gener

Descargas
Categorías
Teatro
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Auditori de Manacor
Passeig del Ferrocarril, s/n, 07500 Manacor, Illes Balears, España
MANACOR
Observaciones
Cómo Llegar