13 Jul 2023 20:00 - 13 Jul 2023 21:00
Jue.

Wagnerisme AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
25-58
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

La música de Wagner a la llum de les seves influències històriques

La música del segle XXI, però també la literatura, les arts plàstiques o el cinema, segueixen marcades per l'obra de Wagner. Aquest concert repassa la música del mestre a la llum de les seves influències històriques.

Músic genial que va revolucionar el seu temps, però també inspirador de mites i de visions místiques de l'existència, l'ombra de Richard Wagner arriba fins als nostres dies. La manera com veiem el món o com generem les nostres fantasies té molt a veure amb les seves creacions.

Des dels primers moments, a Barcelona, Wagner va tenir admiradors apassionats, com el mateix Lluís Domènech i Montaner, l'arquitecte que va edificar un Palau de la Música carregat d'imatges i símbols que al·ludeixen a l'obra wagneriana i ens el mostren com un amant de la seva música. Precisament enguany es commemora el centenari de la mort de l'arquitecte i, per tant, no hi ha millor manera de celebrar l'Any Domènech i Montaner que escoltar fragments simfònics d'El capvespre dels deúsEls mestres cantaires de NurembergLa valquíriaLohengrinSiegfried i Tristany i Isolda a la sala de concerts que ell mateix va construir .

Tots formen part del programa d'aquest concert, que pren com a punt de partida el llibre d'Alex Ross Wagnerisme, que analitza la influència del músic alemany en la cultura i l'imaginari del nostre temps. Els textos d'aquesta obra són la base de la narració conduïda per l'actor Pere Arquillué, que compartirà escena amb el baríton alemany Michael Volle.

Descargas
Categorías
Teatro Opera, zarzuela y clásica Noche / Espectáculos
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
Gran teatre del Liceu
La Rambla, 51-59 (08002 Barcelona)
BARCELONA
Observaciones
Cómo Llegar