20 May 2024 19:00 - 20 May 2024 20:00
Lun.

“Xocolatada per als dies de mala lluna”, a càrrec de Centimets Teatre

Organiza / Publica:
Gestor10_profile_picture
Gestor10
Precio Entrada
0
/
Evento ONLINE
No
Sobre el evento

N’ Oliva comença el dia atrafegada i les coses no surten com ella esperava. Això la posa de mal humor, de molt mal humor. Al llarg del dia, n’Oliva es troba amb els seus amics i amigues. Na Joana intenta animar-la amb els seus acudits, però n’Oliva no vol jugar amb ella. Es porta malament amb en Bernat. Se’n riu d’en Tòfol. Passa olímpicament de na Sebastiana i escridassa na Catalina!


Creus que tot això té solució?


Vine a tastar la xocolata de comerç just i ho sabràs! “Xocolata per als dies de mala lluna” és un espectacle que ens fa riure amb el mal humor de n’Oliva i alhora ens convida a reflexionar sobre la importància de no fer pagar als altres el fet d’estar enfadats amb nosaltres mateixos i la importància de fer les coses amb consciència i amor. No podem escollir les nostres circumstàncies, però sí la nostra actitud.


Públic a qui s’adreça: Teatre infantil de petit format compromès amb la diversitat cultural i estètica, l’educació emocional i els valors socials.

Apte per a un públic familiar i especialment recomanada per a infants d’infantil i primària.


Durada de l’espectacle:

La durada de la representació és de quaranta minuts aproximadament. La durada pot variar depenent un poc del grau de participació i joc que ofereix el públic.


Idioma de l’espectacle: català

Descargas
Categorías
Teatro Musicales Teatro infantil
Información del evento
Teléfono
Whasapp
Aforo:
TEATRE MAR I TERRA
Carrer de Sant Magí, 89, Ponent, 07013 Palma, Illes Balears
PALMA
Observaciones
Cómo Llegar